Η συμμετοχή στη διαδικασία του πλειστηριασμού γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Κοινοποίηση άρθρου

Ο πλειστηριασμός αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο απόκτησης ακινήτων με κύριο πλεονέκτημα τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές των ακινήτων σε σύγκριση με τις τιμές αντίστοιχων, που βρίσκονται στην ελεύθερη αγορά.

Η διαδικασία του πλειστηριασμού είναι πλέον πολύ απλή, καθώς διενεργείται με απόλυτη ασφάλεια online από την αρμόδια Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών www.eauction.gr, ενώ μπορείτε να λάβετε μέρος από όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς τη φυσική σας παρουσία, με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Επιπλέον, η ασφάλεια και η διαφάνεια της όλης διαδικασίας είναι διασφαλισμένη, αφού την διεκπεραίωση του πλειστηριασμού αναλαμβάνουν πιστοποιημένοι συμβολαιογράφοι ως Υπάλληλοι Πλειστηριασμού, υπό την αιγίδα του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.

Μέσω της διαδικασίας του πλειστηριασμού μπορείτε να βρείτε ακίνητα με τιμή εκκίνησης ακόμη και 60% χαμηλότερη από την τρέχουσα αξία της αγοράς!

Στον παρακάτω αναλυτικό πίνακα μπορείτε να δείτε την σύγκριση μεταξύ της μέσης ζητούμενης τιμής πώλησης και της μέσης τιμής εκκίνησης του πλειστηριασμού για μερικές από τις περιοχές της Αττικής με την μεγαλύτερη ζήτηση.

i auction – Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην συμμετοχή στον πλειστηριασμό

To i auction είναι η πρώτη εξειδικευμένη πλατφόρμα για ακίνητα σε πλειστηριασμό, που ανανεώνεται καθημερινά με αγγελίες από όλη την Ελλάδα και βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε στάδιο με απόλυτη νομιμότητα, ασφάλεια και πλήρη διαφάνεια.

Μέσω του iauction.gr, μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα διαθέσιμα προς ακίνητα μέσω της διαδικασίας του πλειστηριασμού, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, που καλύπτουν όλο το φάσμα της διαδικασίας πλειστηριασμού, από την αναζήτηση μέχρι την απόκτηση του ακινήτου.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που μπορείτε να λάβετε από την πλατφόρμα του iauction.gr είναι οι παρακάτω:

1. Αναζήτηση επιλεγμένων ακινήτων σε πλειστηριασμό

Στην πλατφόρμα του i auction μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα ακίνητα προς πώληση μέσω της διαδικασίας του πλειστηριασμού στην Ελλάδα, συνοδευμένα από αναλυτική παρουσίαση όλων των χαρακτηριστικών τους.

Βρείτε τα όλα εδώ

2. Υπηρεσίες υποστήριξης μέχρι την επιτυχή κατακύρωση

Από την εγγραφή στην πλατφόρμα eauction και την κατάθεση της εγγυοδοσίας μέχρι την επικοινωνία με συμβολαιογράφους, δικηγόρους και επισπεύδοντες, μέσω του i auction λαμβάνετε υποστήριξη καθ’ όλη τη διαδικασία του πλειστηριασμού, μεταξύ των οποίων:

– Υποστήριξη στην εγγραφή στην πλατφόρμα eauction και ανάρτηση εγγράφων
– Εκτίμηση εμπορικής αξίας ακινήτου
– Αξιολόγηση επενδυτικής απόδοσης ακινήτου
– Συμβουλευτική υποστήριξη διαμόρφωσης στρατηγικής πλειστηριασμού
– Μελέτη συνολικού κόστους απόκτησης ακινήτου
– Μελέτη χρονοδιαγράμματος παραλαβής ακινήτου
– Διαμεσολάβηση στην αίτηση προέγκρισης στεγαστικού δανείου

Υπηρεσίες μετά την απόκτηση του ακινήτου

Μετά την απόκτηση του ακινήτου, οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

– Τεχνικές & Νομικές Υπηρεσίες
Τεχνικός έλεγχος ακινήτου
Συντονισμός εργασιών και νομιμοποίηση αυθαιρεσιών
Έκδοση ΠΕΑ
Έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου

– Υπηρεσίες Αναβάθμισης Ακινήτου
Ολική ή μερική ανακαίνιση του ακινήτου
Συνεργείο καθαρισμού
Επιδιόρθωση ζημιών
Κατασκευαστικές εργασίες
Συντονισμός ανακαίνισης κτιρίου

Δείτε όλες τις υπηρεσίες αναλυτικά εδώ


Η ομάδα του i auction είναι εδώ για να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας και, μέσα από την εμπειρία μας, είμαστε σίγουροι πως θα σας καθοδηγήσουμε στη λήψη της σωστής απόφασης και στην υποστήριξη σε κάθε βήμα! 

Εσείς από την πλευρά σας δεν έχετε τίποτα να κάνετε παρά μόνο να μοιραστείτε μαζί μας τα διαθέσιμα ακίνητα προς πλειστηριασμό που σας έκαναν…κλικ! 

Δείτε τα όλα εδώ

Κοινοποίηση άρθρου

Δείτε τα τελευταία άρθρα