Το δάνειο για ακίνητα σε πλειστηριασμό είναι εδώ

Κοινοποίηση άρθρου

Ο πλειστηριασμός αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο απόκτησης ακινήτου με μεγάλο πλεονέκτημα τις ανταγωνιστικές τιμές πώλησης ακινήτων σε σύγκριση με τις τιμές αντίστοιχων ακινήτων που βρίσκονται στην ελεύθερη αγορά.

Η διαδικασία του πλειστηριασμού είναι πλέον πολύ απλή, καθώς διενεργείται με απόλυτη ασφάλεια online από την αρμόδια Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών www.eauction.gr, και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν από όπου και αν βρίσκονται, χωρίς τη φυσική τους παρουσία, με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ταυτόχρονα, την ασφάλεια και τη διαφάνεια όλων των διαδικασιών αναλαμβάνουν πιστοποιημένοι συμβολαιογράφοι ως Υπάλληλοι Πλειστηριασμού, υπό την αιγίδα του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.

Μια βασική προϋπόθεση της διαδικασίας του πλειστηριασμού που έχει αποθαρρύνει πολλούς ενδιαφερόμενους από τη συμμετοχή τους στην διαδικασία είναι η υποχρέωση του συμμετέχοντα να καταβάλει με τη μορφή εγγύησης το 30% της αξίας του ακινήτου που πλειστηριάζεται με βάση την τιμή προσφοράς. Το ποσό επιστρέφεται στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν πλειοδοτήσει ή αποτελεί μέρος του τιμήματος αν πλειοδοτήσει, ενώ παρακρατείται σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος πλειοδοτήσει αλλά δεν ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Επιπλέον, μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε η δυνατότητα λήψης στεγαστικού δανείου για την απόκτηση ακινήτου μέσω πλειστηριασμού. Ωστόσο αυτό αλλάζει, καθώς πλέον είναι διαθέσιμα νέα στεγαστικά προγράμματα για την απόκτηση ακινήτων μέσω πλειστηριασμού, ώστε να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν το επόμενο σπίτι τους.

Το i auction αναλαμβάνει την διαμεσολάβηση για χορήγηση στεγαστικού δανείου σε συνεργασία με τράπεζα, αλλά και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών μέσω του mortgage advisor, που θα καθοδηγεί κάθε ενδιαφερόμενο καθ’ όλη τη διαδικασία. Έτσι οι επισκέπτες της πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για τη χορήγηση στεγαστικού δανείου για ακίνητα πλειστηριασμού και να λαμβάνουν την προέγκριση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η διαμεσολάβηση στην χορήγηση δανείων για την αγορά ακινήτου μέσω της πλατφόρμας i auction θα βοηθήσει στη διάθεση ακινήτων μέσω πλειστηριασμών, που εμφανίζει υψηλό ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες, αλλά συνοδεύεται από προϋποθέσεις που καθιστούν την όλη διαδικασία αποτρεπτική για πολλούς ενδιαφερόμενους.

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει το i auction

Εάν ενδιαφέρεστε για απόκτηση ακινήτου μέσω πλειστηριασμού, αλλά δεν διαθέτετε ολόκληρο το απαιτούμενο κεφάλαιο, δεν υπάρχει λόγος να μην συμμετάσχετε στην διαδικασία. Γιατί το i auction, σε συνεργασία με τράπεζα, δίνει την δυνατότητα δανειοδότησης για αγορά ακινήτων σε πλειστηριασμό.

Η διαδικασία είναι απλή:

1. βρίσκετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει μέσω πλειστηριασμού εδώ

2. κάνετε αίτηση online μέσω του i auction

3. σε λίγες ημέρες γνωρίζετε εάν λαμβάνετε προέγκριση στεγαστικού δανείου από την τράπεζα μέχρι και για έως και το 70% της αρχικής τιμής εκκίνησης.

Έτσι, μπορείτε να διεκδικήσετε ακόμα περισσότερα ακίνητα σε τιμές ευκαιρίας!

Δείτε αναλυτικά πώς μπορεί να σας βοηθήσει το i auction στην διαδικαασία λήψης στεγαστικού δανείου πατώντας εδώ

Tα 4 βήματα του i auction για την συμμετοχή σας στην διαδικασία

1. Αναζήτηση και εύρεση ακινήτου
Στο i auction θα βρείτε ακίνητα που βγαίνουν προς πλειστηριασμό και πραγματικά αξίζουν, μέσα από αναλυτική παρουσίαση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι απλά να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας!

2. Συμμετοχή στη διαδικασία
Εσείς εστιάστε στην επιλογή του ιδανικού ακινήτου. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του i auction, σας προετοιμάζει κατάλληλα και σας καθοδηγεί για να συμμετάσχετε.

3. Δεδομένα εμπορικότητας περιοχής
Μέσω του i auction θα λυθούν όλες οι απορίες σας σχετικά με την αξία του ακινήτου που θέλετε να αποκτήσετε. Μέσω ενός αναλυτικού report θα αντιληφθείτε την τρέχουσα εμπορικότητα της ευρύτερης περιοχής, καθώς και τις τιμές πώλησης όσο και τις τιμές ενοικίασης αντίστοιχων ακινήτων, καθώς και την απόδοση που έχουν αν σας ενδιαφέρει να τα αποκτήσετε για επενδυτικούς σκοπούς.

4. Απόκτηση ακινήτου!
Ήρθε η ώρα να χαρείτε το σπίτι σας! Η ομάδα του i auction φροντίζει για όλα τα τυπικά, μέχρι τη στιγμή που θα πάρετε τα κλειδιά και το συμβόλαιο του ακινήτου στα χέρια σας.

Δείτε όλα τα ακίνητα σε ευκαιρία πατώντας εδώ!

Κοινοποίηση άρθρου

Δείτε τα τελευταία άρθρα